Podaci o prodavcu

Anđeli delicije
Banjički venac 32, 11000 Beograd
PIB: 10918332
MB: 21138525
Tel: +381 11 24 20 885
E-mail: izvolite@andjeli.com
Web: www.andjeli.rs

Izjava o zaštiti podataka o ličnosti

Da bismo bili u mogućnosti da uspešno obradimo vašu narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.
Uz pomoc tih podataka bićemo u mogućnosti da vam na efikasan način isporučimo željenu robu i da vas obavestimo o trenutnom statusu vaše narudžbine. Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju, dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika.

Kolačići (Cookies)

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru, telefonu ili drugom uređaju kada posetite naš veb sajt. Oni nisu štetni i ne sadrže nikakve povjerljive informacije kao što su kućna adresa, datum rođenja ili podaci o kreditnoj kartici. Kolačići su suštinski deo načina na koji naša stranica funkcioniše. Neki od ovih kolačića su potrebni našem sajtu da bi vam omogućili da obavljate transakcije dok nam drugi kolačići omogućavaju da vam pružimo poboljšano, personalizovano veb iskustvo. Oni ne sadrže nikakve informacije koje bi Vas lično mogle identifikovati a sigurnost vašeg računa nikada neće biti ugrožena. Ne čuvamo poverljive informacije o ličnoj identifikaciji kao što su adresa, lozinka, podaci o kreditnoj kartici itd. u kolačićima koje koristimo. Kolačiće ne koristimo za usmeravanje oglašavanja našim korisnicima prema vašoj navigaciji niti za druge ciljeve oglašavanja naše ili treće strane.

Opis proizvoda

Potrudili smo se da sve proizvode na sajtu opišemo što je tačnije moguće. Fotografije proizvoda mogu poslužiti kao osnovna informacija o izgledu proizvoda. Napominjemo da je fotografija proizvoda data informativno i da ne možemo da garantujemo da bezuslovno verno prikazuje izgled proizvoda, jer se naši proizvod iizrađuju ručno, te nije moguće postići identične proizvode čak ni u istoj proizvodnoj šarži. Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja o proizvodu možete kontaktirati naš korisnički servis ( odeljak „Kontakti“) ili posetiti našu kafe-prodavnicu u Kneginje Zorke 40. Ako proizvod koji ste preuzeli ima neki nedostatak , pružamo Vam mogućnost zamene proizvoda ili povrata. Za više informacija možete pogledeti pod „Reklamacije“.

Cene proizvoda

Sve cene prikazane na našem sajtu su iskazane u dinarima, sa uračunatim PDV-om. Obavezujemo se da Vam proizvod isporučimo po ceni o kojoj ste informisani prilikom potvrde Vaše narudžbine, i sve eventualne izmene cena konkretnih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrednost Vaše kupovine.
Zavisno od konačne vrednosti Vaše narudžbine, troškovi transporta mogu biti uključeni u prikazanu cenu (besplatna dostava) ili dodatno obračunati, o čemu ćete biti precizno informisani pri kreiranju narudžbenice.
Za više informacija o troškovima transporta, molimo Vas pogledajte odeljak „Troškovi transporta“.

Način plaćanja

  • Pouzećem u gotovini (samo za porudžbine iz Srbije)
  • Platnim karticama putem veb-sajta (za sve porudžbine)

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Hvala Vam na razumevanju.

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici ni jednog trenutka nisu dostupni našem sistemu.

Troškovi transporta

Trudimo se da svojim korisnicima izađemo u susret i omogućimo im besplatnu dostavu naručenih proizvoda. Troškovi transporta naručenih proizvoda biće vam posebno naplaćeni ukoliko vrednost vaše narudžbine ne prelazi iznos od 1,500 dinara. Cene transporta za vrednost porudžbine ispod 1,500 dinara će biti obračunate u skladu sa važećom tarifom kurirske službe Post Express koji možete pogledati ovde Post express.
Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Način preuzimanja

Robu koju ste naručili na sajtu Anđela možete preuzeti na sledeće načine :

  1. Na registrovanoj adresi: roba se isporučuje na adresu koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije na sajtu;
  2. Na drugoj adresi : ukoliko želite da se naručena roba isporuči na drugu adresu od one koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije (ispostava poklona) možete to naglastiti prilikom kreiranja narudžbine. U ovom slučaju, ukoliko želite da primalac ne plati otkup, morate izvršiti plaćanje na sajtu platnom karticom.
  3. Možete preuzeti robu u našoj radnji u Kneginje Zorke 40. Ukoliko vršite plaćanje karticom na sajtu, dovoljno je samo da preuzmete robu. Ukoliko želite da platite u radnji, na raspolaganju su Vam plaćanje gotovinom i plaćanje platnim karticama.

Reklamacije

Naše dugogodišnje uspešno poslovanje pokazatelj je, između ostalog, posebnog odnosa koji smo izgradili sa svojim potrošačima. Osnovni nam je cilj da sa vama ostvarimo odnos poverenja i pružimo vam usluge u svemu prema vašim željama i potrebama. Kupac u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj.

Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će vaš prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama.

Ukoliko ustanovite da proizvod koji ste primili ne zadovoljava kriterijume kvaliteta (ima vidljive nedostatke, ima promene na proizvodu iako je u garantovanom roku trajanja, isl) možete nam uputiti Zahtev za reklamaciju putem elektronske pošte na izvolite@andjeli.com ili pisanim putem u prodajnom objektu u Kneginje Zorke 40.

Na osnovu vaših navoda u dostavljenom Zahtevu za reklamaciju, utvrdićemo osnovanost uložene reklamacije pregledom i testiranjem proizvoda, te nakon toga doneti odluku kojom se odobrava ili odbija uložena reklamacija, u zakonskom roku. Ukoliko ustanovimo da je Vaša reklamacija opravdana donećemo odluku kojom se reklamacija usvaja. Po usvojenoj reklamaciji, zamenićemo Vam reklamirani proizvod za isti proizvod bez nedostataka. Ukoliko ne možemo da vam zamenimo proizvod jer ga više nema na lageru, možete preuzeti drugi proizvod u istoj vrednosti ili skuplji proizvod uz doplatu ili možete tražiti povraćaj novca. Ukoliko vaša reklamacija nije opravdana, proizvod koji ste reklamirali vam vraćamo uz Odluku o reklamaciji.

Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od vaših zahteva zameniti proizvod ili vratiti uložen novac.

Napomena: reklamacije primamo u roku od 7 dana od prijema robe. U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, povraćaj se vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metode plaćanja što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Promene uslova kupovine

Anđeli zadržavaju pravo da sve gore navedene uslove promene.
O svim izmenama ovih opštih uslova poznati korisnici će biti obavešteni putem njihove registrovane e-mail adrese. Smatra se da su korisnici upoznati sa promenama opštih uslova prilikom svake sledeće porudžbine, nakon slanja obaveštenja.