Anđeli imaju snažan identitet i etos. Svoje porodične vrednosti utkali smo i u svoj porodični biznis i iste vrednosti tražimo i negujemo i kod svojih zaposlenih i kod svojih kupaca. Naša društvena odgovornost realizuje se na planu zapošljavanja zaposlenih spadaju u teško zapošljive kategorije, kao i u kontinuiranom radu na poboljšanju zdravlja, edukacije u oblasti zdrave ishrane i kreiranja zdravijih opcija u ishrani.

Jedan od naših glavnih ciljeva je društveno odgovorno poslovanje, zato smo osnovali pro bono školu za preduzetnike, i zato učestvujemo u razvoju socijalnih start-apova kao konsultanti i mentori. Tokom godina aktivno smo podržavali više društveno odgovornih inicijativa, a ključni parametar u odabiru pojedinaca i organizacija koje podržavamo donacijama jeste koliko doprinose razvoju i poboljšanju ovog društva, pre svega kroz obrazovanje, formalno i neformalno. Zbog toga smo do sada donacijama podržali Rock Kamp za Devojčice, Bel Hospice, LiceUlice, Miksalište, više studentskih organizacija i konferencija, Noć muzeja…
Stalni smo donator Javnog akvarijuma i tropikarijuma u Beogradu.

Još jedan aspekt u kome se ogleda naša društvena odgovornost je odabir lokalnih proizvođača gde god je to moguće, kao i korišćenje biorazgradive ambalaže, kako naš proizvod ne bi doprinosio zagađenju okoline. Naše prodajno mesto na Vračaru ne generiše nikakav otpad, dok proizvodnju pokušavamo da optimizujemo da bude zero-waste, trenutno smo na 75% do ostvarenja tog cilja.